30-3-2012

Hej! Idag har jag varit i skolan och vi fick sluta en lektion tidigare det var ju gött ;)
Sen var jag med min syster och hennes dotter och hennes kompis och barn. Men nu så sitter jag bara hemma och tittar på tv och slappar. Ska nog titta på big brother senare tror jag =) 
Men vi hörs mer i morgon känner att jag inte har så mycket att skriva om just nu.

                                                                                                                                                 Puss<3

Familjen..

Min familj betyder verkligen allt för mig jag älskar dem av hela mitt hjärta<3 Puss<3


Min kompis<3

Imorgon så åker min kompis till Kina. Jag kommer sakna henne jätte mycket men vi ses ju om 3 veckor igen.  
 Ha det så jäkla bra nu. Puss och Kram <3 <3
 


Min ena bror.

Så här kan det gå när man grillar om man heter Jonas hihi han har väldigt stora vattenblåsor och måste ha bandage :P
Men på tal om ingenting så sitter jag, min mamma och min bror Jonas och pratar och tittar lite på tv, och om en liten stund kommer min andra bror Jimmy hit.


Lite om Big Brother ikväll så får vi se vem som måste åka hem. Det står ju mellan Hanna R, Marsel och Rodney.


Sorry om jag stavat fel på något men jag är inte så bra på att stava så ni får strunta i det. 
 
Det kanske inte var så himla intresant inlägg men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva nu. Men jag skriver ju mer i morgon och för hoppnings vis lite mer intresant hehe.
Så här ser det ut på min bror nu.
                                                                                                                                         Puss<3

25-3-2012

Hej! Igår glömde jag att blogga sorry till er som kollar min blogg. Idag har jag varit på överby i trollhättan där gjorde jag naglar =) sen har jag inte gjort så mycket mer. Men jag tror att jag bloggar mer lite senare.
Puss<3


23-3-2012

Hej! Idag har det varit en as go dag, jag började skolan 9.30 och slutade 11.30 och vi bowlade hela dagen. Sen efter det så var jag med Alizze och vi gick till donken sen gick jag, Alizze och Samuel till älven och satt och pratade i det goa vädret =)




Idag har min pappa varit död i 2 år och den saknaden är jäkligt stor. Jag kan och vill inte fatta att du är borta jag vill kunna prata med dig jag vill kunna krama dig, men så kommer den tanken att jag kommer aldrig kunna göra det igen. Det känns rent ut sagt förjäkligt. Jag hade gjort vad som helst för att få träffa dig igen verkligen vad som helst. Men jag hoppas att du har det bra där du nu är jag älskar dig jättemycket pappa... <3 <3 

Hoppas att ni gillar att läsa min blogg. Puss<3

På bussen...

Hej! Nu sitter jag på bussen från Göteborg. Nu ska vi åka till Kungälv så ska jag gå med Alizze hem. Sen ska vi bada med klassen. Jag uppdaterat mer senare =)
Puss<3


Tjo Tjo!

Tjo Tjo! Idag har jag varit i skolan och på donken och hemma hos Alizze som jag skrev förut hehe.
Vet inte vad jag ska göra sen men lite senare i kväll blir det la till att titta på Big brother älskar att se hur roliga dem är hihi ;)
Imorgon så börjar jag 8.45 så gött då ska jag och min klass åka på teater i Göteborg, sen kommer vi tillbaka och då ska vi typ äta och sen bada med klassen. Kanske lite ointresant inlägg men men.
 
          Puss på er som titta<3 <3
  Jag och Alizze så söta<3 haha ;P


Med världens bästa Alizze!

Hej alla söta! Nu är jag hemma hos Alizze och vi ska nog kolla lite roliga saker på youtube. Vi var på donken förut med Samule efter skolan =) Jag kanske kommer uppdataera lite senare. Jag tänkte faktiskt börja uppdatera varje dag. Men nu ska  jag vara lite social också.. Vi hörs. Pözz <3

Inte skrivit på länge...

Hej Hej! Nu har inte jag uppdaterat på länge så jag tänkte göra det nu :)
Förra veckan praoa jag på ett dagis. Det var la kul! Men idag så har jag bara varit i skolan och vad vi gjorde orkar jag inte säga. Nu sitter jag bara hemma och lyssnar på musik och  ikväll ska jag och min bror ut och gå.
  

Om 4 dagar så jag varit utan min pappa i 2 år och den saknaden som jag trodde skulle vara lättare nu är ju knappast lättare om jag säger så men det klart det har ju blivit lättare på ett sett men på ett annat inte alls. Oftast är jag glad och kan skämta för det är sån jag är. Jag kanske inte alltid vill visa att jag är ledsen. För jag vill inte vara den där tjejen som man ska tycka synd om. Jag vet att jag inte är ensam om att ha misst någon nära mig men ibland känns det faktiskt så... Jag vet också att det finns folk som har det mycket mycket sämre än mig. Jag saknar tiden då jag bodde i vårat stora hus där som jag trodde alla var lyckliga men troligtvis var inte alla det, min pappa sa alltid att han mådde bra men ju längre tiden gick märkte vi att min pappa inte mådde så bra, han var deprimerad. Min mamma vill hjälpa honom så att han fick hjälp men han ville inte inse att han mådde dåligt. Till slut så gick mina föräldar isär så jag bodde lite hos mamma och lite hos pappa. Sen när min pappa väl fattade att han inte mådde bra då lade han in sig på  sjukhus. Jag fattar om ni tänker vad hade hon för pappa egentligen men jag hade och har världens bästa pappa, även när han blev sjuk och när han var frisk så var han det. Min pappa var alltid på glatt humör men folk som träffade honom när han inte mådde bra har inte lärt känna honom på riktigt.. För han var världens bästa pappa!         
                                 
                                                                                                    
                                                                                                                         Puss<3 
 Här är en bild på mig!

RSS 2.0